Općina Čačinci u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama započela je provođenje projekta rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji za mještane općine, ali i one koje to žele postati. Naime, općina je APN-u ustupila građevinsku parcelu od gotovo 3.000m² u središtu Čačinaca na kojoj će pokaže li se interes biti izgrađena stambena zgrada.

Upravo na tu temu APN će u utorak 03. listopada 2023. godine s početkom u 16.00 sati u Velikoj općinskoj vijećnici održati prezentaciju Programa POS, a isti će predstaviti Josipa Tokić, pomoćnica direktora APN-a zajedno sa suradnicima.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da nazoče predstavljanju programa odnosno tribini na kojoj će biti moguće dobiti odgovore na sva pitanja o postupku kupovine stanova te detalja i prednosti programa poticane stambene izgradnje.

Uz ustupanje građevinske parcele, u slučaju izgradnje nove stambene zgrade općina će se obvezati osigurati komunalnu infrastrukturu što će dodatno utjecati na snižavanje cijene stana budućim vlasnicima.