IMG_4956_resizeU prigodi proslave Dana općine Čačinci, 16. travnja, u Čačincima je 15. 04. 2011. godine održana 1. palačinkijada – natjecanje u spravljanju palačinki, koju je organiziralo Društvo naša djeca Čačinci. U mnogobrojnoj konkurenciji najbolje palačinke ispekla je ekipa pod nazivom Šifra, dok su drugo i treće mjesto osvojile ekipe Gimnazija i UX.

U subotu 16. travnja 2011. godine na održanom ribičkom turniru branitelja prvo mjesto zauzela je ekipa branitelja Suhopolje, druga je bila ekipa ŠRK KLEN Čačinci, dok je treće mjesto zauzela ekipa branitelja liječenih od PTSP-a, klub Orahovica. Najbolji pojedinac na stazi bio je Goran Skerletović iz ŠRK KLEN Čačinci.

Isti dan održana je i 7. fišijada (natjecanje u kuhanju fiš paprikaša) i natjecanje u western jahanju. Nakon prosudbe stručne komisije najbolji fiš paprikaš skuhala je Dragica Pokos iz Orahovice, drugo mjesto zauzeo je Alen Budiša iz Čačinaca, a treći je bio Zlatko Tomšić iz Orahovice.

Nakon održane tri utrke u western jahanju prvo mjesto zauzeo je Nikola Komljenović na grlu Garo za 5 stotinki ispred drugoplasirane Kristina Prišć na grlu Drina, treće mjesto zauzeo je Antonio Andračenko na Sultanu.

Sportski dan zaključili su udruga navijača Mladosti i veterani NK Mladost Čačinci koji su u športskoj dvorani u Čačincima odigrali malonogometnu utakmicu. Nakon mnogo lijepih poteza i žustrih akcija ekipa „Alkosa“ slavila je ukupnim rezultatom 6:5.

{gallery}danopcine2011{/gallery}