Nakon osvojenog prvog mjesta na 13. sportskim igrama mladih u uliènoj košarci, u Splitu 11. i 12. kolovoza, èaèinaèke košarkašice Antonela i Elena Budim, Ana Žeger, Marija Šimatoviæ i njihov trener Velimir Tresk u subotu 15. kolovoza u veèernjim satima vratili su se u Èaèince.

U školskom dvorištu u organizaciji opæine Èaèinci, košarkaškog kluba i udruge navijaèa  prireðen im je velièanstven doèek uz preko 500 sumještana i ostalih prijatelja. Uz roditelje, braæu, sestre i rodbinu košarkašice su doèekali Èaèinaèki alkosi, predsjednica ŽKK Mladost Èaèinci  Josipa Mališ, predsjednik KK Mladost Tomislav Tomiæ, a sve nazoène zabavljala je glazbena skupina Prva liga iz Osijeka.

 

 

{mbox:docek1.jpg group=Èaèinèankeˍprve title=Èaèinèankeˍprve}{mbox:docek2.jpg group=Èaèinèankeˍprve title=Èaèinèankeˍprve}{mbox:docek3.jpg group=Èaèinèankeˍprve title=Èaèinèankeˍprve}{mbox:docek4.jpg group=Èaèinèankeˍprve title=Èaèinèankeˍprve}{mbox:docek5.jpg group=Èaèinèankeˍprve title=Èaèinèankeˍprve}{mbox:docek6.jpg group=Èaèinèankeˍprve title=Èaèinèankeˍprve}{mbox:docek7.jpg group=Èaèinèankeˍprve title=Èaèinèankeˍprve}{mbox:docek8.jpg group=Èaèinèankeˍprve title=Èaèinèankeˍprve}  [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]