Povodom obilježavanja Dana neovisnosti Republike Hrvatske naèelnik opæine Èaèinci i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, kraj spomen obilježja na trgu kardinala Franje Kuhariæa, zapalili su svijeæe i odali poèast svim palima za neovisnost Lijepe naše.

Takoðer u sjeæanje na stvaranje neovisnosti Republike Hrvatske, u organizaciji Opæine Èaèinci i košarkaškog kluba «Mladost» Èaèinci, na Jankovcu je održana likovna i kiparska kolonija na kojoj su sudjelovali i akademski kipari i slikari. Koloniju su otvorili naèelnik opæine Èaèinci Mirko Mališ i ravnatelj u Ravnateljstvu za robne rezerve RH Tomislav Tomiæ, koji je ujedno  i predsjednik KK «Mladost» Èaèinci, a svojom nazoènošæu koloniju je uvelièao i zastupnik u Hrvatskom saboru gospodin Stjepan Fioliæ.

Svi radovi likovnjaka i kipara ostaju u vlasništvu košarkaškog kluba i opæine Èaèinci, a dio æe biti ponuðen na prodaju 17. listopada na zabavi koju organizira KK «Mladost».

{mbox:kolonija1.jpg group=Kolonija title=Kolonija}{mbox:kolonija2.jpg group=Kolonija title=Kolonija}{mbox:kolonija3.jpg group=Kolonija title=Kolonija}{mbox:kolonija4.jpg group=Kolonija title=Kolonija}{mbox:kolonija5.jpg group=Kolonija title=Kolonija}{mbox:kolonija6.jpg group=Kolonija title=Kolonija}{mbox:kolonija7.jpg group=Kolonija title=Kolonija}{mbox:kolonija8.jpg group=Kolonija title=Kolonija}{mbox:kolonija9.jpg group=Kolonija title=Kolonija}{mbox:kolonija10.jpg group=Kolonija title=Kolonija}{mbox:kolonija11.jpg group=Kolonija title=Kolonija}{mbox:kolonija12.jpg group=Kolonija title=Kolonija}{mbox:kolonija13.jpg group=Kolonija title=Kolonija}

  …i pogledajte rezultate……

{yoogallery src=

[/images/stories/sadrzaj/kolonija/]}