Izaslanstvo opæine Èaèinci i braniteljske udruge sa podruèja opæine 05. kolovoza 2009. godine obilježili su Dan pobjede i domovinske zahvalnosti paljenjem svijeæa kraj spomen obilježja palim braniteljima u Èaèincima.

Nakon toga u 10:00 sati, na «Jankovcu», naèelnik opæine Èaèinci Mirko Mališ otvorio je 2. brdsku utrku «Biser Slavonije» koja je trèana u èast velike pobjede Hrvatske vojske u vojno redarstvenoj akciji «Oluja» 1995. godine.

Organizator utrke bio je maraton klub «Hrvatski sokol» iz Osijeka, staza za seniorke i seniore bila je dugaèka 10 kilometara, juniori su trèali 8, a juniorke 4,2 kilometra. Trkaèi su se natjecali u ekipnoj i pojedinaènoj kategoriji, a utrka je bodovana za KUP Hrvatske.

Pokrovitelji i sponzori ovogodišnje utrke bili su opæina Èaèinci, Virovitièko-podravska županija i Turistièka zajednica VPŽ.

 

 

Rezultate utrke možete pogledati ovdje

 

 

{mbox:dp1.jpg group=Danˍpobjede title=Danˍpobjede}{mbox:dp2.jpg group=Danˍpobjede title=Danˍpobjede}{mbox:dp3.jpg group=Danˍpobjede title=Danˍpobjede}{mbox:dp4.jpg group=Danˍpobjede title=Danˍpobjede}{mbox:dp5.jpg group=Danˍpobjede title=Danˍpobjede}{mbox:dp6.jpg group=Danˍpobjede title=Danˍpobjede}{mbox:dp7.jpg group=Danˍpobjede title=Danˍpobjede} {mbox:dp8.jpg group=Danˍpobjede title=Danˍpobjede}{mbox:dp9.jpg group=Danˍpobjede title=Danˍpobjede}{mbox:dp10.jpg group=Danˍpobjede title=Danˍpobjede} [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]