Pučko otvoreno učilište Slatina i Virovitičko-podravska županija organiziraju izobrazbu o održivoj uporabi pesticida. Odredbom Ministarstva poljoprivrede, zakonska je obveza prolazak edukacije za sve poljoprivredne proizvođače, distributere i savjetnike.
POU Slatina provoditi će izobrazbu u modulu za profesionalne korisnike od veljače do prosinca 2015. godine.Sva predavanja biti će organizirana u poslijepodnevnim satima, preko tjedna (3 dana).
Cijena tečaja je 380,00 kuna, a potvrdu o položenom ispitu izdaje POU Slatina. Županija će prvih 500 polaznika sufinancirati sa 100,00 kn.

Sve dodatne informacije o upisu i prijavama možete dobiti u Pučkom otvorenom učilištu Slatina, Šetalište J. Bügera 1, radnim danom od 7 do 15 sati te na telefon 033 551 371.

STRUČNI TIM

Predavači i stručnjaci imaju veliko i dugogodišnje iskustvo u radu s odraslim polaznicima:A. Đurasek dipl. ing. poljoprivrede, I. Hodak dipl. ing. poljoprivrede, B. Pavoković mag. ing. biljne proizvodnje, N. Rap dipl. ing. šumarstva, V. Šćepanović dipl. ing. poljoprivrede, D. Todorović dipl. ing. poljoprivrede, M. Venus doktor medicine, T. Vranić mag. ing. hortikulture i N. Miščević dipl. ing. Poljoprivrede.

CIJENA TEČAJA – 380,00 kn (Potvrdu o položenom ispitu izdaje POU Slatina)Osnovna literatura za polaganje ispita je Priručnik Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske.
Svi će polaznici dobiti radne materijale i skripte.

  • 4 sata pokazne vježbe (gdje će se moći vidjeti praktična primjena i problematika primjene pesticida. Praktična nastava održavat će se na atestiranim strojevima i opremi za zaštitu bilja)
  • 12 sati teorijska nastava
  • 2 sata provjere znanja polaznika.