1
U petak, 8. ožujka 2013., održana je redovna izborna godišnja skupština DND-a Čačinci. Društvo Naša djeca je udruga koja se bavi organiziranjem aktivnosti za djecu u njihovom slobodnom vremenu, brine o dječjim pravima i zdravlju.  Predsjednica Kristina Krmpotić istaknula je kako je  udruga vrlo uspješno radila s djecom i za djecu. Neke od aktivnosti koje udruga redovito provodi su: maškare, valentinovska zabava, uskrsne radionice i sajam, palačinkijada, proslava Međunarodnog dana obitelji, Dan igara, Dječji tjedan, božićne radionice i sajam. Kroz godinu svaki tjedan se redovito održavaju kreativne radionice koje vodi Kornelija Hat i Dječji forum koji je do sada vodila K.Krmpotić.
Skupštini je nazočio i načelnik općine Čačinci  g. Mirko Mališ koji je izuzetno ponosan na ovu udrugu jer i u ovim teškim vremenima  DND provodi mnogo aktivnosti  s vrlo malo novca što je dokaz da je za kvalitetan rad bitna  dobra volja i trud čega ne nedostaje u DND-u.
DND broji dvadesetak volontera i volonterki koje kroz godinu uveseljavaju više od stotinu djece, a sada se javljaju novi mladi ljudi koji žele raditi s djecom.
Raspušteno je dosadašnje vodstvo udruge kojima se predsjednica DND-a zahvalila podijelivši im zahvalnice i izabrano je novo vodstvo u sljedećem sastavu:

Kristina Krmpotić – predsjednica
Maja Matešić- dopredsjednica
Kornelija Hat – tajnica
Ana Cingel – blagajnica
Željka Hat, Ljubica Blagajac i Kata Vidaković – Nadzorni odbor
Štefica Križek, Tatjana Maršić, Kristina Krolo, Latica Harauzek, Martina Dolgoš, Ana Krmpotić, Ksenija Som, Gordana Vukušić, Mirela Tir, Gorana Kuzmić i Ivona  Macanović – Izvršni odbor

Nakon službenog dijela uslijedilo je ugodno druženje gdje su se razmjenjivale nove ideje i prijedlozi za daljnji rad.

{gallery}dnd2{/gallery}