maka

Košarkaški klub „Mladost“ Čačinci održao je 10. studenog 2013. godine redovnu godišnju izbornu Skupštinu. Nakon podnošenja izvješća predsjednika Tomislava Tomića, trenera Maria Krmpotića, blagajnika Vlade Milaka te nakon njihovog usvajanja Skupštinu je pozdravio načelnik općine Čačinci, Mirko Mališ, koji je pohvalio rad kluba i njegovo vodstvo te obećao pomoć od strane općine Čačinci u okviru Proračunskih mogućnosti.
Svi izvjestitelji i članovi koji su se uključili u raspravu posebno su naglasili da je u proteklom periodu, od 2009. godine do danas, KK „Mladost“ proživljavao najsjajnije trenutke u svojoj povijesti – prvaci A2 lige, nova dvorana, kvalifikacije za prvu ligu, i sada igranje u tri kategorije sa domaćim igračima i igračicama – seniorska muška ekipa, seniorska ženska ekipa, kadeti i škola košarke u suradnji sa KK Orahovica.
Za novog predsjednika na Skupštini je izabran Mario Krmpotić, dok Upravni odbor čine još: Tomislav Tomić, Dražen Vekić, Branko Knežević, Ivan Adžić, Elena Budim, Vlado Milak i Siniša Ileš.

skupstina