redukcija1

Na temelju Odluke o ograničenju korištenja voda na distributivnom području Komunalnog poduzeća Papuk d.o.o. Orahovica koju je donio župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić, 30. lipnja 2012. godine Papuk d.o.o za obavljanje komunalnih djelatnosti Orahovica donijelo je Odluku o provođenju mjera ograničenja korištenja vode na svom distributivnom području.
Radi osiguranja ravnomjernog korištenja pitke vode na području svih jedinica lokalne samouprave na kojima Papuk d.o.o. Orahovica vrši vodnu uslugu opskrbe pitkom vodom određuje se periodičko ograničavanje korištenja pitke vode na principu osmosatnog dnevnog isključenja u razdoblju od 16:00 do 24:00 svaki dan drugo područje  pojedinih jedinica lokalne samouprave na koje se ograničenje odnosi i to slijedećim rasporedom:

  • područje grada Orahovice,
  • područje općina Zdenci i Crnac i
  • područje općine Čačinci.

Navedene mjere početi će se primjenjivati od ponedjeljka 02. srpnja 2012. godine prema gore navedenom rasporedu, a provodit će se dok traju okolnosti koje su dovele do donošenje Odluke o ograničenju korištenja voda.
Načelnik općine Čačinci zamoljava sve građane da poštuju Odluku o provođenju mjera ograničenja korištenja vode i da za vrijeme privremenog režima regulacije vodoopskrbnog sustava, ukoliko je moguće, koriste vlastita alternativna izvorišta vode (bunare i sl.).

papuk

papuk1