Općinsko vijeće Općine Čačinci, objavljuje PONOVLJENI JAVNI POZIV za isticanje kandidatura za izbor članova Savjeta mladih Općine Čačinci.

Ponovljeni javni poziv raspisuje se zbog nedovoljnog broja važećih kandidatura za članove Savjeta mladih Općine Čačinci zaprimljenih po Javnom pozivu za isticanje kandidatura za izbor članova Savjeta mladih Općine Čačinci koji je objavljen na mrežnoj stranici Općine Čačinci 25. ožujka 2024. godine.

Kandidature za članove Savjeta temeljem javnog poziva za isticanje kandidatura ističu udruge koje su sukladno statutu ciljano i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, udruge nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalne ili strukovne organizacije u Republici Hrvatskoj, te neformalne skupine mladih (skupina od najmanje 10 mladih).

Rok za dostavu prijedloga je 20 dana od dana objave ovog javnog poziva na mrežnim stranicama Općine Čačinci, odnosno zaključno s 14.05.2024. godine.