Općina Čačinci svim zainteresiranim stanovnicima nastoji osigurati rješavanje stambenog pitanja putem Programa društveno poticane stanogradnje te u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama u središtu naselja na zemljištu u općinskom vlasništvu planira izgradnju stambene zgrade sa 10 do 12 stanova. Buduća stambena zgrada bila bi smještena u samom središtu naselja, na Trgu kardinala Kuharića, na atraktivnoj parceli između ambulante Doma zdravlja i ljekarne.

Stanovi prosječnom površinom od 60m2 bili bi prvenstveno namijenjeni osobama mlađim od 45 godina, uz najpovoljnije uvjete kreditiranja na tržištu. Ukoliko se pokaže stvarni interes, Općina će pokrenuti daljnje aktivnosti na usvajanju Odluka o uključenju te uvjetima, mjerilima i kriterijima na Općinskom vijeću. Stoga molimo sve zainteresirane da ispune neobvezujuću anketu.

Slijedom navedenog, ukoliko ste zainteresirani za kupnju stana putem ovog Programa, ispunite neobvezujući anketni online upitnik ili nam ga ispunjenog i potpisanog dostavite najkasnije do kraja mjeseca listopada 2022. godine, neposredno predajom u Općini ili putem elektroničke pošte na adresu: opcina@cacinci.hr

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće stojimo na raspolaganju.

ANKETNI-UPITNIK-za-kupnju-POS-stana – dokument za preuzimanje ukoliko ga želite predati osobno

Jeste li stalno zaposleni?
Dali ste osoba sa invaliditetom?
Imate li status hrvatskog branitelja/dragovoljca iz Domovinskog rata?
Dali je vaša obitelj s troje ili više djece?
Sadašnji stambeni status?
Ako ste zainteresirani za rješavanje stambenog pitanja putem društveno poticane stanogradnje, navedite na koji bi način to željeli ostvariti
Navedite sobnost stana koji biste željeli kupiti u zgradi kolektivnog stanovanja
Molimo vas da navedete koju cijenu stana (raspon) smatrate za vas prihvatljivim
Jeste li financijski sposobni za realizaciju svog stambenog pitanja na način da osigurate obavezno valtito učešće u visini od 15% vrijednosti stana (učešće ne moraju osigurati hrvatski branitelji (dragovoljci iz Domovinskog rata, osobe sa invaliditetom, obitelj s troje ili više djece) i podmirujete rate kredita?
Koji je stupanj vaše zainteresiranosti za rješavanje stambenog pitanja putem društveno poticane stanogradnje?