Općinsko izborno povjerenstvo općine Čačinci organizira edukaciju za sve članove biračkih odbora na području općine Čačinci radi pripreme biračkih odbora za provedbu glasovanja, osiguravanja pravilnosti i tajnosti glasovanja te utvrđivanja rezultata na biračkim mjestima na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor (nedjelja, 8.11.2015.).
Prema uputi Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske biti će održane dvije edukacije i to u slijedećim terminima:

1. Edukacija za predsjednike biračkih odbora i njihove zamjenike – Velika vijećnica općine Čačinci, Čačinci, 3. studenoga 2015. (utorak) u 18 sati

2. Edukacija za sve članove biračkih odbora i njihove zamjenike – Velika vijećnica općine Čačinci, Čačinci, 5. studenoga 2015. (četvrtak) u 18 sati.

Dolazak na edukaciju je obvezan zbog kompleksnosti cijelog izbornog postupka, edukacija će biti provedena sukladno uputama Državnog izbornog povjerenstva RH i prema materijalima koji su objavljeni na njihovoj službenoj Internet stranici (Podsjetnik za rad, Privitak I uz Podsjetnik, Privitka I. i II. )