cacinci_-_maskareSa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na tradicionalne „Čačinačke maškare“ koji će se održati u nedjelju 10. veljače 2013. godine u 14,00 sati.
Program manifestacije „Čačinačke maškare“ sastojati će se od maskirane povorke (dječji vrtić, osnovne škole i odrasli), te zabavnog programa na Trgu dr. Franje Tuđmana u Čačincima ( centar ) gdje će se prirediti druženje uz tradicionalne kolače i piće za sve sudionike povorke, a i drugi gosti su dobrodošli. Okupljanje maskirane povorke biti će na Trgu dr.Franje Tuđmana u 14,00 sati.

Maskirana povorka uz pratnju TS Čokanj kreće u 15,00 čačinačkim ulicama. U 16:30 povorka se vraća na Trg dr.Franje Tuđmana gdje će predstaviti svoje maske uz zabavni program, a nakon predstavljanja i nagrađivanja najboljih maski čeka ih čašćenje krafnama, čajem, kuhanim vinom i slatkišima. Za sve natjecatelje osigurane su vrijedne nagrade !!! Za dobru atmosferu pobrinut će se TS Čokanj !!

U slučaju lošeg vremena cijela manifestacija održat će također 10. veljače 2013. godine u Domu kulture Čačinci u isto vrijeme. Za sve dodatne informacije, obratite nam se na broj tel:

033/684- 204 ili broj mobitela: 091/333-4419

ili na e-mail:info-tz@cacinci.hr.