Nakon raspisivanja javnog natječaja od strane Općine Čačinci poradi dodjele stipendija učenicima i studentima s područja općine danas je u Vijećnici održano potpisivanje ugovora sa učenicima i studentima koji su se prijavili na natječaj.

Na natječaj se prijavilo 55 učenika i studenata te je svima odobrena mjesečna stipendija. Na godišnjoj razini za stipendiranje studenata Općina je u proračunu osigurala 150 000 kuna.
Potpisivanju su uz načelnika Mirka Mališa nazočili i njegov zamjenik Alen Jurenac, Tomislav Tomić predsjednik Općinskog vijeća te predstavnici Zagrebačke banke, Senad Novak, direktor Zagrebačke banke Poslovnice Slatina sa suradnicom Marijom Tosino.
– Prošle godine smo najavili da ćemo ove godine ići još i sa većim sredstvima nego ranije što smo i izvršili. Općina Čačinci tako postaje jedna od rijetkih jedinica lokalne samouprave koje će dodijeliti ukupno 80 bespovratnih stipendija što dokazuje da općina vodi brigu o svim svojim mještanima – rekao je načelnik Mališ te čestitao učenicima i studentima na danas dobivenim stipendijama.

GALERIJA….