U uredu gradonačelnika Orahovice Josipa Nemeca održana je prezentacija izrade drvenih bungalova donjomiholjačke tvrtke Eurogrupa koja je spremna za potrebe turističkog kompleksa Jezero-Ružica grad izraditi 30 objekata. Direktor Eurogrupe Slavko Kelava rekao je kako je tvrtka spremna prilagoditi se željama investitora, u svim segmentima izgradnje, od vizualnog izgleda pa do uređenja interijera i eksterijera objekata.

Gradonačelnik Nemec zadovoljan je prezentacijom kazavši kako je donjomiholjačka tvrtka ozbiljan partner koji zna što hoće i želi. Najveći je problem daljnje modernizacije i izgradnje Jezera dovršenje Detaljnog plana, rekao je gradonačelnik Nemec, dodavši kako se grad trudi dobiti saznanja, mogućnosti i vrijednosti daljnjeg uređenja kompleksa.

– Naš je plan izgraditi tridesetak bungalova, no još uvijek nismo donijeli odluku o gabaritima i prostoru. Nastojimo pronaći proizvođače koji rade takve stvari. Mi ćemo sigurno odabrati ono što bi nama najviše odgovaralo. Ne mogu reći da smo nešto konkretno dogovorili, iako se nadam da hoćemo barem jednim dijelom, jer poduzeće je ozbiljno. Meni je cilj pokušati iskoristiti znanje i mogućnosti njihove tvrtke – rekao je gradonačelnik Nemec.

Nakon uredskog sastanka, predstavnici tvrtke Eurogrupa iz Donjeg Miholjca obišli su lokaciju na Jezeru gdje bi se gradili novi bungalovi, najavivši ponovni dolazak u Orahovicu s konkretnim financijskim ponudama. (www.orahovica.hr)