face1

U prekrasnom ambijentu potpuno ispunjene Sportske dvorane u Čačincima, održan je 1.Humanitarni malonogometni turnir “4 kafića”. Turnir je to humanitarnog karaktera, a sav prihodbio je namjenjen Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom. Pobjednik turnira “4 kafića” je ekipa caffe bara The Best Two, ali važniji od toga je podatak da je na turniru za Udrugu Jaglac ukupno prikupljeno gotovo 9 tisuća kuna. U natjecateljskom dijelu turnira su sudjelovale ekipe Caffe bara Buga, Def, Desperados i The Best Two. U revijalnom dijelu nastupile su ekipe Općinskog vijeća općine Čačinci i predstavnici Pečenjarnice Iva. 
Turnir je počeo izvlačenjem parova, a raspored odigravanja je odredila ruka sportskog novinara Tonina Rađenovića. Turnir se igrao po dogovorenim pravilima, a cjelokupni program trajao je od 17.00 pa sve do 21.00 sat nakon čega je druženje i zabava nastavljena po kafićima učesnicima turnira.
Turnir je otvorila utakmica između Caffe bara Buge i Caffe bara Def. Prva polufinalna utakmica tako je završila pobjedom Buge rezultatom 1:0.Drugi par ponudio je brojnim gledateljima okršaj također vrlo jakih ekipa u kojoj je C.B. The Best Two svladao momčad C.B. Desperados rezultatom 2:0. Momčad C.B. Def u utakmici za 3. mjesto pobjedila je momčad C.B. Desperados rezultatom 6:4, dok je u finalnom ogledu C.B.The Best Two bio bolji od momčadi Buge rezultatom 5:2 te tako postao pobjednik 1.Humanitarnog malonogometnog turnira “4 kafića”. 
Nakon odigranog polufinala snage su u revijalnom dijelu odmjerili predstavnici Općinskog vijeća općine Čačinci i predstavnici Pečenjarnice Iva što je privuklo posebnu pažnju čačinačkih gledatelja. Utakmica je završila pobjedom Općinskog vijeća rezultatom 4:1.Sve utakmice sudio je mladi čačinački sudac Mario Lončar dok je voditelj cjelokupnog programa bio sportski novinar Tonino Rađenović.
Nakon što je uručila pehare i zahvalnice sudionicima turnira, općini Čačinci kao organizatoru, te sponzorima i brojnim gledateljima zahvalila se Lidija Stojković, voditeljica Kluba Jaglac koja je ujedno i javno izvjestila o prikupljenim novčanim sredstvima na održanom Humanitarnom turniru.

Lista strijelaca:
3 pogotka: Ivan Jukić (CB DEF)

2 pogotka: Velimir Tresk (CB DESPERADOS), Boris Biondić (CB THE BEST TWO), Alen Budiša (CB THE BEST TWO)

1 pogodak: Marko Jurlina (CB DESPERADOS), Srećko Jelen (CB DESPERADOS), Vlado Maršić (CB DEF), Ivan Ugarković (CB DEF), Tomislav Perković (CB DEF), Ivan Šafranko (CB BUGA), Stjepan Makovec (CB BUGA), Darko Samardžić (CB BUGA), Kristijan Knjižek (CB THE BEST TWO), Marko Nemeth (CB THE BEST TWO), Ivan Bušljeta (CB THE BEST TWO)

Revijalna utakmica strijelci:
2 pogotka: Dragan Zubak (Općina Čačinci)

1 pogodak: Ivica Begić (Pečenjarnica IVA), Tomislav Tomić (Općina Čačinci), Krunoslav Gerenčir (Općina Čačinci)

{youtube}CbSXaukaS0Y{/youtube}