redukcija

Na zahtjev načelnika općine Čačinci, Mirka Mališa i općine Zdenci, Mate Barukčića, a nakon blokade ventila na vodoopskrbnom sustavu u pravcu Čačinaca i Zdenaca, župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić donio je Odluku o ograničenju korištenja voda na distributivnom području Komunalnog poduzeća Papuk d.o.o. Orahovica.

Nakon inspekcijskog nadzora vodopravnog inspektora utvrđeno je da su ispunjeni uvjeti iz čl. 81. Zakona o vodama te se određuje ograničenje korištenja voda na distributivnom području komunalnog poduzeća Papuk d.o.o. Orahovica odnosno na području grada Orahovice i općina Crnac, Čačinci i Zdenci te je sukladno tomu župan donio navedenu Odluku i naložio je komunalnom poduzeću „Papuk“ d.o.o. Orahovica provođenje mjera ograničenja korištenja vode i osiguranje ravnomjernog korištenja vode za opskrbu stanovništva vodom za piće i sanitarne potrebe te za potrebe protupožarne zaštite i obrane na cijelom distributivnom području, a ograničenje korištenja vode za tehnološke svrhe, sve dok se ne steknu uvjeti za normalizaciju opskrbe vodom na čitavom distributivnom području komunalnog poduzeća Papuk d.o.o. Orahovica.

{gallery}redukcija{/gallery}

Vezani linkovi:

http://www.vecernji.hr/vijesti/po-nalogu-nacelnika-vatrogasci-blokirali-glavni-ventil-vodovoda-clanak-425803

http://www.vpz.com.hr/2012/06/30/odluka-o-ogranicenju-koristenja-voda-na-distributivnom-podrucju-komunalnog-poduzeca-papuk-d-o-o-orahovica/

http://www.virovitica.net/zdenci-i-cacinci-bez-vode/19291/

http://www.vecernji.hr/vijesti/zupan-tolusic-ogranicio-koristenje-voda-orahovackom-podrucju-clanak-425912