Zahtjev za izdavanje propusnica šalje se na e-mail adresu Stožera CZO Čačinci: civilnazastita@cacinci.hr ili direktno preko obrasca objavljenog na službenoj internet stranici općine Čačinci: https://cacinci.hr/propusnica/. Obrazac se također nalazi na dnu ovog teksta.
Svi zahtjevi koji budu zaprimljeni do 12.00 sati bit će obrađeni isti dan, a zahtjevi pristigli nakon 12.00 sati obradit će se do 12.00 sati slijedeći dan.
U zahtjevu je potrebno navesti: ime i prezime, adresu stanovanja, razlog putovanja, datum putovanja i krajnji cilj putovanja. Nakon obrade zahtjeva Stožer CZO Čačinci donijeti će oduku o izdavanju ili ne izdavanju propusnice te će o istom izvjestiti osobu koja je tražila izdavanje, na isti e-mail s kojeg je zahtjev stigao.
U slučaju da ne postoji mogućnost slanja elektoničke pošte zahtjev se može podnijeti putem telefona na broj 033/684-212, radnim danom od 09,00-10,00 sati, a potvrda će biti dostavljena putem aplikacija Viber, WhatsApp ili fizički na kućni prag.
Propusnice nije potrebno printati, prihvaćaju se i propusnice na u elektroničkom obliku na mobilnim uređajima, tabletima, laptopima i slično.

PROPUSNICE SE IZDAJU ISKLJUČIVO ZA VAŽNE I NEODGODIVE POSLOVE I OBVEZE.

[quform id=”1″ name=”Propusnica”]