S obzirom na novonastalu situaciju koja je zadesila našu zajednicu, a nastavno na intezivne razgovore obavljene sa vodstvom Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije možemo obavijestiti sve pacijente pokojnog dr.Steve Vejića da će svim pacijentima i dalje biti osigurana svakodnevna briga o zdravlju.

Naime, Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije privremeno je osigurao četiri liječnika koja će se svakodnevno izmjenjivati u radu i brizi za zdravlje naših mještana tijekom radnih dana u tjednu. Liječnici opće medicine koji će se prema mogućnosti svakodnevno izmjenjivati su dr.Gordana Čanadi, dr.Amir Podić, dr.Mirta Tomljanović i dr.Željka Perić.

Važno je naglasiti da će uslijed okolnosti koje su nas zadesile, medicinska sestra Lidija Behin postati zaposlenica Doma zdravlja te će i dalje nastaviti skrb o zdravlju svih pacijenata. O rasporedu rada liječnika informaciju ćete moći dobiti na telefon ambulante 033 – 684 – 061. Ambulanta će ponedjeljkom i srijedom kao i do sada raditi poslijepodne, a utorkom, četvrtkom i petkom ujutro.

Ovim putem želimo obavijestiti javnost da vodstvo Općine Čačinci i Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije intenzivno radi na trajnom rješenju dovođenja liječnika obiteljske medicine u Čačince.